Novosti

IT TV Produkcija postaje TAG Media

IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda, nakon proširenja kroz odeljenje specijalizovano za digitalne komunikacije tokom 2011. godine odlučila se na dalji razvoj i unapređenje svoje ponude i od danas postaje Tag Media, integrisana agencija za digitalne komunikacije. Ova produkcijska kuća javnosti je po televizijskoj emisiji „eTV“, koju ljubitelji informacionih tehnologija prate nedeljom na RTS-u, kao i po prvom domaćem internet TV portalu www.livetv.rs.

Nakon 10 godina konstantnog rasta i uspešnog razvoja kompanije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media, u čijoj će se ponudi naći svi tipovi usluga iz oblasti digitalnih komunikacija. Pored proizvodnje kvalitetnih video sadržaja i direktnih prenosa događaja, po kojima je već poznata širom regiona, Tag Media će se baviti razvojem nastupa klijenata na društvenim mrežama i drugim digitalnim medijima, kao i edukacijom u okviru Tag Akademije.

Nakon 10 godina  rasta i razvoja IT TV Produkcije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media

Nakon 10 godina rasta i razvoja IT TV Produkcije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media

Ove nedelje počinje i prvi modul Tag Akademije, posvećen kreativnom pisanju, a vodiće ga dramaturg i književnik Miomir Petrović. U narednom periodu Tag Akademija će organizovati i module posvećene korporativnom nastupu na internetu i društvenim mrežama, na kojima će polaznici zainteresovani da unaprede svoje poslovanje uz pomoć Interneta sticati znanje od uglednih stručnjaka i veterana domaće internet scene, među kojima su Slavko Ilić, Nikola Jovanović i Ivan Minić.

Tag Media najavljuje i proširenje ka međunarodnom tržištu, kroz nedavno zaključeno strateško partnerstvo sa kompanijom „Jasno i glasno“ iz Zagreba, agencijom specijalizovanom za content marketing. To je ujedno i jedina kompanija iz našeg regiona koja je punopravni član međunarodnog udruženja ICMF, posvećenog upravo marketingu zasnovanom na kvalitetnom sadržaju.

Povodom objave novog identiteta kompanije, Radomir Lale Marković, osnivač i direktor agencije Tag Media izjavio je sledeće:

„Tag Media je novo lice kompanije u koju smo uložili deceniju iskustva i rada na produkciji kvalitetnih video sadržaja. Kroz proširenje aktivnosti na polje društvenih mreža i ostale digitalne medije mi pratimo trendove i sada kompanijama nudimo kompletan spektar usluga koje će im pomoći da na najbolji i najefikasniji način iskoriste mogućnosti Interneta za unapređenje poslovanja.“

Web adresa je www.tagmedia.rs, Facebook stranica TAG Media, i Twitter nalog @tagmediars.

Live TV, kao zaseban brend, nastavlja da funkcioniše na adresama na kojima ste i navikli: livetv.rs, na Facebooku su Internet Televizija e.TV, a na Twitteru ih znate kao @liveetv.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.