IT TV Produkcija, nezavisna produkcijska kuća iz Beograda, nakon proširenja kroz odeljenje specijalizovano za digitalne komunikacije tokom 2011. godine odlučila se na dalji razvoj i unapređenje svoje ponude i od danas postaje Tag Media, integrisana agencija za digitalne komunikacije. Ova produkcijska kuća javnosti je po televizijskoj emisiji „eTV“, koju ljubitelji informacionih tehnologija prate nedeljom na RTS-u, kao i po prvom domaćem internet TV portalu www.livetv.rs.

Nakon 10 godina konstantnog rasta i uspešnog razvoja kompanije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media, u čijoj će se ponudi naći svi tipovi usluga iz oblasti digitalnih komunikacija. Pored proizvodnje kvalitetnih video sadržaja i direktnih prenosa događaja, po kojima je već poznata širom regiona, Tag Media će se baviti razvojem nastupa klijenata na društvenim mrežama i drugim digitalnim medijima, kao i edukacijom u okviru Tag Akademije.

Nakon 10 godina  rasta i razvoja IT TV Produkcije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media

Nakon 10 godina rasta i razvoja IT TV Produkcije, osnivači Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević odlučili su se na osnivanje agencije Tag Media

Ove nedelje počinje i prvi modul Tag Akademije, posvećen kreativnom pisanju, a vodiće ga dramaturg i književnik Miomir Petrović. U narednom periodu Tag Akademija će organizovati i module posvećene korporativnom nastupu na internetu i društvenim mrežama, na kojima će polaznici zainteresovani da unaprede svoje poslovanje uz pomoć Interneta sticati znanje od uglednih stručnjaka i veterana domaće internet scene, među kojima su Slavko Ilić, Nikola Jovanović i Ivan Minić.

Tag Media najavljuje i proširenje ka međunarodnom tržištu, kroz nedavno zaključeno strateško partnerstvo sa kompanijom „Jasno i glasno“ iz Zagreba, agencijom specijalizovanom za content marketing. To je ujedno i jedina kompanija iz našeg regiona koja je punopravni član međunarodnog udruženja ICMF, posvećenog upravo marketingu zasnovanom na kvalitetnom sadržaju.

Povodom objave novog identiteta kompanije, Radomir Lale Marković, osnivač i direktor agencije Tag Media izjavio je sledeće:

„Tag Media je novo lice kompanije u koju smo uložili deceniju iskustva i rada na produkciji kvalitetnih video sadržaja. Kroz proširenje aktivnosti na polje društvenih mreža i ostale digitalne medije mi pratimo trendove i sada kompanijama nudimo kompletan spektar usluga koje će im pomoći da na najbolji i najefikasniji način iskoriste mogućnosti Interneta za unapređenje poslovanja.“

Web adresa je www.tagmedia.rs, Facebook stranica TAG Media, i Twitter nalog @tagmediars.

Live TV, kao zaseban brend, nastavlja da funkcioniše na adresama na kojima ste i navikli: livetv.rs, na Facebooku su Internet Televizija e.TV, a na Twitteru ih znate kao @liveetv.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.