Vip mobile je nedavno pokrenuo kampanju čiji je slogan„Hajde da pričamo #drugepriče, a cilj da podstakne ljude da obrate pažnju na lepa i pozitivna dešavanja  u okruženju, kao i da stvaraju i dele sopstvene druge priče. U sklopu ove kampanje, Vip je aktivirao internet portal www.drugeprice.rs koji prikuplja pozitivna iskustva koja se dele na društvenim mrežama, uz hashtag #drugepriče, bilo da su lična iskustva ili tuđi primeri koji ih inspirišu.

Vip    drugeprice

Dejan Turk (@dejanturk), novi generalni direktor kompanije Vip, na događaju organizovanom povodom pokretanja kampanje pozvao je sve zainteresovane da doprinesu promeni društvene klime tako što ćemo svi zajedno u fokus staviti pozitivna iskustva:

,,Želimo da oko inicijative ,,Druge priče’’ okupimo hiljade dobronamernih sugrađana koji će nas podsetiti da svakodnevica ima vedriju i humaniju stranu. Recimo, upoznaćemo srednjoškolce iz Pirota koji su odlučili da za matursko veče obuku majice i farmerke kako bi novac potrošen na kupovinu svečanih odela, haljina i obuće donirali nekome kome će ta svota bar na trenutak ulepšati život. Razmislimo o tome pred nastupajuće proslave malih i velikih matura, ali i drugih ličnih ili zajedničkih jubileja“, naglasio je Turk.

Koje su vaše #drugepriče?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.