Kompanija Lions Gate Films Inc. odabrala je zanimljiv način promocije najnovijeg horor filma u svojoj produkciji. Početkom aprila je na Apple prodavnicu aplikacija App Store puštena besplatna aplikacija Horrorgram, uz pomoć koje možete i vi napraviti horor video, ili fotografiju.

Ukoliko ste makar jednom koristili Instagram, ili bilo koju sličnu aplikaciju za obradu i objavu fotografija, jasno vam je kako Horrorgram funkcioniše: fotografišete sebe ili nekog drugog (nešto drugo) – ili odaberete odgovarajuću fotografiju iz svog telefona, uredite je uz pomoć ponuđenih filtera i sličica i objavite svojim prijateljima. Isto to je moguće uraditi i sa video klipovima.

horrorgram screens

[alert type=”info”]

Pogledaj još i: Poziv na festival horor filma koji nećete zaboraviti [VIDEO]

[/alert]

U pitanju je aplikacija kao promocija filma The Quiet Ones, čija je premijera 25. aprila u Sjedinjenim Američkim Državama, ali među ponuđenim opcijama su i detalji iz ostalih horor filmova iz ove produkcijske kuće: You’re Next, Texas Chainsaw Massacre 3D i The Possession.

Preuzmite aplikaciju i napravite svoj horor:

[appbox appstore 584619742]

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.