Kompanija Nestlé odlučila je da ovog vikenda (10. i 11. maja) Beograđane i sve one koji se tada nađu u centru ovog grada obraduje sa 10 000 toplih NESCAFÉ Classic kafa.

Ukoliko budete u Beogradu ovih dana, prošetajte u podne do Trga Nikole Pašića, odgovorite tačno na pitanja koje će vam postaviti devojke u crvenom i osvojte prepoznatljive NESCAFÉ šoljice. Povedite i prijatelje sa kojima volite da podelite užitak u ispijanju kafe i osvojte neku od 2 000 šoljica koliko je Nestlé pripremio za podelu.

Kako biste bili sigurni da ćete dati tačan odgovor, pripremite se uz ilustracije na zvaničnoj NESCAFÉ Facebook stranici.

Iz kompanije Nestlé navode da je ova kampanja inspirisana prijateljstvom i simbolizuje najdraže momente, a NESCAFÉ darivanjem šoljica želi dodatno da zbliži ljude koji uvek najradije okupe upravo uz šoljicu omiljene kafe.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.