Promotivnu kampanju novih Galaxy proizvoda Samsung Mobile započeo je decembra prošle godine, a promotivni video koji se tada pojavio saopštio je napad vanzemaljaca na planetu, a vest je preneta širom sveta. Jedna od spikerki koja u ovom video klipu fiktivnog karaktera prenosi vest pita: “Može li fudbal da spasi svet?” a legendarni Franz Beckenbauer formira Galaxy 11 tim, čiji je kapiten Leo Messi:

U najnovijem nastavku svoje kampanje Samsung Mobile promoviše poslednje  uređaje: Galaxy Note 3, Galaxy Note 10.1, Galaxy S4 Zoom i Galaxy Gear. Kompanija je proteklih godina dosta radila na marketingu, a o tome koliko su truda (i novca) uložili dovoljno govori činjenica da je fiktivni Galaxy11 jedini tim na svetu za koji Messi i Ronaldo igraju zajedno – makar za potrebe snimanja.

Sigurno je da nije slučajnost da je promo video Galaxy 11 lansiran svega par meseci pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Brazilu – kao što nije slučajnost da se Samsung odlučio za fudbalske, a ne recimo za košarkaške zvezde.

Tim od 13 igrača Galaxy 11 tima čine: Lionel Messi (Argentina), Christiano Ronaldo (Portugal), Mario Gotze (Nemačka), Oscar dos Santos (Brazil), Wu Lei (Kina), Stephen El Shaarawy (Italija), Victor Moses (Nigerija), Radamel Falcao (Kolumbija), Lee Chung- Yong (Južna Koreja), Iker Casillas (Španija), Wayne Rooney (Engleska), Landon Donovan (Sjedinjene Američke Države) i Alexander Kerzhakov (Rusija).

Povodom angažmana u ovoj reklamnog kampanji, Rooney je izjavio:

Velika je čast biti odabran u tim zajedno sa nekim od najboljih fudbalera sveta. Nadam se da ću biti u mogućnosti da doprinesem timu svojim kvalitetima i engleskim duhom, a 2014. će biti veoma značajna godina za mene u klubu.

Pogledajte kako izgleda prvi trening Galaxy 11 tima:

O autoru/ki

Ljiljana Đurić

Ubeđena da svet pokreću čiste emocije, kakve god one bile. Veruje da se ništa ne dešava slučajno, a pogotovo ne porazi. Zavisna od adrenalina, komunikacije, bliskosti i kreativnosti. Ne voli rutinu, sredinu i polovinu. Zaljubljena u prirodu, muziku i moć introspekcije. Stalni pratilac intuicije i redak slušalac noćnog radijskog programa.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.