Sigurnost i bezbednost kada su u pitanju deca na plaži ne podrazumeva samo zaštitu od sunčevih zraka, mnoge opasnosti su prepreka roditeljima da se opuste, a skoro svaka počinje sa gubljenjem deteta iz vidokruga. Kako bi makar malo pomogla roditeljima sa bezbednošću dece na plaži, NIVEA je u Brazilu nedavno pokrenula zanimljivu akciju: u novinama se kraja aprila dele vodootporne narukvice koje služe za praćenje dece uz pomoć aplikacije na mobilnom telefonu.

nivea bracelet 1

Upotreba je jednostavna: traka se obavije oko detetove ruke, poveže se putem bluetooth veze sa iOS ili Android aplikacijom, u čijim podešavanjima odaberete na kojoj razdaljini dete može da bude i čim se dete udalji previše od vas aktivira se alarm.

nivea bracelet 2

Na ekranu koji izgleda kao svojevrsan radar videćete na koju stranu bi trebalo da idete da pronađete svoje zalutalo dete.

nivea bracelet 3

Ovo nije prvi put da se brazilska NIVEA aktivira na plaži: prošle godine su sa istom agencijom, FCB Brazil, uradili kampanju čiji je cilj bio da vas što duže zadrži na plaži: pogledajte kako je izgledao Nivein solarni punjač za telefone.

 

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.