Do druge regionalne konferencije o društvenim mrežama ostalo je tek nešto više od mesec dana. Ovogodišnja Tvitomanija će se održati od 12.-15. juna u Bernardin Resortu u Portorožu, a od danas, 9. maja, možete da se registrujete na zvaničnoj stranici www.tvitomanija.me.

U saradnji sa firmom Coca-Cola omogućeno je da će svako ko se bude prijavio za ovu konferenciju donirati jednu fudbalsku loptu nekoj od škola u Srbiji.

Tvitomanija je skup edukativno-zabavnog karaktera. Namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta.

Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je više od 500 ljudi u Novi Spa Resortu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, gde je više od 100 predavača učensicima pružilo preko 50 sati edukacije o inovacijama koje nam donosi internet, a naše utiske o ovoj konferenciji možete pročitati u tekstu Tvitomanija 2013: Konferencija i ekskzurzija u jednom – recept za pozitivan utisak.

Do sada potvrđeni predavači su profesionalci iz oblasti internet komunikacija: internacionalni online PR stručnjak – Dragana Đermanović (SRB); lobista i konsultant – Miloš Čirić (SLO); PR stručnjak, specijalista za krizne komunikacije – Krešimir Macan (HR); glavni urednik i osnivač portala Netokracija – Ivan Brezak Brkan (HR); fotografi – Nemanja Maraš (SRB) i Mario Poje (HR); community manager 24sata.hr – Bojan Rodik (HR), i mnogi drugi o kojima se možete informisati na zvaničnoj stranici Tvitomanije.

Podsećamo, u okviru Tvitomanije ove godine će se održati i konferencija Food Talk u organizaciji Color Press Group, kao i svečana dodela Web Fest nagrada. Najbolje web stranice iz regiona biće nagrađene u 12 kategorija. Prijave su u toku, detaljnije se možete informisati na sajtu We

Kotizacije za Tvitomaniju su tradicionalno besplatne uz obezbeđen smeštaj u okviru Bernardin Resorta. Više detalja o smeštaju pogledajte u tekstu Cene smeštaja na Tvitomaniji.

Ukoliko se odlučite za smeštaj u sopstvenoj organizaciji, cena kotizacije je 60 eura u pretprodaji, a u nju su uračunata i dva ručka.

Organizatori poručuju da će program konferencije svakim danom biti bogatiji i pozivaju sve zainteresovane da se prijave što pre, kako bi sebi omogućili smeštaj po povlašćenim cenama već od 25 eura za polupansion.

Pratite hashtag #tvitomanija na mrežama za najsvežije informacije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.