Kompanija LG Electronic 27. maja u Londonu ekskluzivno predstavlja svoj najnoviji model G3, a pred vama je video – teaser kojim žele da vas zainteresuju za svoj novi telefon i pozovu da pratite uživo ovaj događaj:

Pre nekoliko dana je web stranica Phone Arena objavila fotografiju na kojoj su navodno tri LG G3 telefona, a koje su dobili od neimenovanog izvora, od kojeg su saznali još jedino da je dijagonala telefona 5,5 inča (poređenja radi, LG G2 ima 5,2). Na fotografiji se vidi metalizirano crno kućište, aluminijumsko – srebrno, dok je treći telefon okrenut displejem na gore, a pretpostavlja se da ima zlatnu boju kućišta.

LG G3 | phonearena.com

LG G3 | phonearena.com

Do zvaničnog događaja ostalo je dve nedelje, i još toliko prostora za nagađanja kakve će biti tehničke specifikacije. Sudeći po performansama prethodnika, LG G2velika očekivanja od modela G3 su potpuno opravdana.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.