Kompanija Telekom Srbija obezbedila je besplatan internet za društvene mreže Facebook i Twitter za korisnike svoje mobilne mreže m:ts na području Srbije, a zbog vanredne situacije u Srbiji, kako bi se olakšala komunikacija i širenje informacija i apela.

Saopštenje prenosimo u celosti:

S obzirom na to da je u pojedinim područjima Srbije, pre svega onim najviše pogođenim poplavama, otežan telekomunikacioni saobraćaj i da se  komunikacija u velikoj meri  uspostavlja i putem društvenih mreža, kompanija Telekom Srbija uspela je da obezbedi tehničke uslove i omogući  besplatan internet za korišćenje društvenih mreža Facebook i Twitter.  Da ne bi bilo ugroženo funkcionisanje čitave mreže, korisnici će besplatan internet za pomenute društvene mreže moći da koriste isključivo sa svojih mobilnih telefona.

Molimo građane da ovu pogodnost koriste pre svega da bi pomogli najugroženijem stanovništvu, kako bi informacije na vreme stigle do onih kojima su najpotrebnije i onih koji pružaju pomoć.

Besplatan mobilni internet za sve društvene mreže biće omogućen dok traje vanredna situacija.

Menadžment kompanije u stalnom je kontaktu sa republičkim i lokalnim kriznim štabovima u nastojanju da iznađe sve moguće načine kako bi se zajednički poboljšala situacija na terenu, vodeći pritom računa o stabilnosti i funkcionisanju čitavog sistema.

Inače, pre dva dana zabeležen je najintenzivniji mobilni  saobraćaj u istoriji poslovanja naše kompanije.

[alert=”info”]

DODATAK: I kompanija Vip Mobile se uključila u akciju: Omogućeno 1 GB za prenos podataka i 60 minuta besplatno

[/alert]

marketingITD magazin vas u ime svih onih kojima je pomoć preko potrebna moli da ne zloupotrebljavate ovu mogućnost i da date svoj maksimum da relevantne informacije i hitni apeli stignu do nadležnih službi.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.