Nakon kompanije Telekom Srbija, i Vip Mobile je odlučila da pruži pomoć građanima Srbije i omogući što bržu komunikaciju tokom vanrednom stanja: korisnicima svoje mreže obezbedili su pakete koji sadrže 60 minuta za besplatne razgovore i 1 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Vipove tehničke ekipe uspele su da uspostave signal u većem delu zapadne Srbije, pa je operater odlučio da svojim korisnicima pokloni besplatne minute i megabajte kako bi mogli da više budu kontaktu sa svojim najbližima i bolje se informišu.

Svim pripejd i postpejd korisnicima tokom naredna 24 sata biće aktivirani dodatni paketi koji sadrže 60 minuta/smartova za besplatne razgovore i 1GB interneta u nacionalnom saobraćaju, koji važe do 25. maja.

U ovom trenutku identifikovano je oko 250.000 korisnika sa ugroženih područja, koji će o aktivaciji donacije biti obavešteni i direktnom SMS porukom.

marketingITD apeluje na sve korisnike da se ponašaju odgovorno, ne zloupotrebljavaju mrežu i omoguće neometan dotok informacija i apela nadležnim službama i onima kojima je pomoć neophodna.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.