Google AdWords Srbija nastavlja seriju svojih besplatnih webinara, a na redu je učenje o praćenju konverzija. 

Praćenje konverzija vam omogućava da izmerite uspešnost svojih oglasa i ključnih reči i da steknete uvid u to koji elementi kampanje donose najveći prihod i povraćaj investicije. Ukoliko ste implementirali praćenje konverzija, u mogućnosti ste da pratite ponašanje korisnika nakon što kliknu na vaš oglas i dođu do vašeg sajta. Zatim možete da postavite konkretan cilj – nešto što želite da korisnik uradi na vašem sajtu – koji se računa kao konverzija. To može biti očigledna stvar, poput kupovine nekog proizvoda putem interneta, pa sve do prijavljivanja na imejl listu, posete kontakt stranice, slanja zahteva za ponudu ili pregleda određenog videa.

Raspored webinara:

26. jun 2014. 16:00 – 16:30
30. jun 2014. 16:00 – 16:30

U četvrtak, 26. juna webinar ima za cilj približavanje teme praćenja konverzija sa strateškog aspekta, dok će se 30. juna pričati više o samoj implementaciji praćenja konverzija i korišćenja naprednih funkcionalnosti kao što su Optimizator konverzija i izveštaji tokova prodaje.

Link za online predavanje će vam, kao i do sada, stići na email na dan održavanja webinara, a Google savetuje da se povežete 5 minuta pre početka predavanja.

Ukoliko se još uvek niste prijavili za Google AdWords online školu, možete da se prijavite putem ovog linka.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.