Događaji

Počelo prijavljivanje za Microsoft Sinergiju 14

Autor/ka Aca Todorović

Najznačajniji IT događaj u regionu biće održan od 20. do 23. oktobra u Beogradu Pod sloganom “Full value”, najveća IT konferencija u Srbiji i regionu, Microsoft Sinergija, imaće svoje 14. izdanje od 20. do 23. oktobra ove godine, u beogradskom hotelu “Crowne Plaza”.

Osnovna ideja i cilj ovogodišnje Sinergije je edukacija i pružanje mogućnosti IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Obeležje nove Sinergije biće potpuno novi Microsoft, transformisan u Devices and Services kompaniju, čiji je fokus na tablet računarima, Windows Phone uređajima, Office 365 i Azure tehnologijama. Sa integracijom Nokia Devices and Services divizije u Microsoft, proizvodima kao što je Windows 8.1, kao i sve jačim i prisutnijim Cloud tehnologijama, Sinergija će učesnicima približiti šta znači Devices and Services kompanija i na koji način će moći da osete boljitak ove velike evolucije koju Microsoft doživljava.

Svi zainteresovani se već mogu prijaviti za učešće na konferenciji i iskoristiti povoljnije cene registracije, koje važe tokom promotivnog perioda. Jedan dan konferencije biće posvećen razvoju IT sektora u Srbiji, kako bi se stvorila sinergija biznis i IT sektora, ali i predstavile perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje konkurentske pozicije domaćeg tržišta na svetskoj mapi.

Sinergija će ove godine ponuditi i susret sa javnim sektorom, kao i priliku da svi njeni učesnici budu deo interaktivne diskusije o idejama i planovima za razvoj IT industrije u zemlji i regionu. Microsoft će deo prihoda od kotizacija sa ovogodišnje konferencije donirati u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Cena kotizacije će do 25. avgusta iznositi 28 500 RSD, do 26. septembra 38.500 RSD, a nakon tog datuma 48.500 dinara (bez PDV-a). Na svakih 11 kupljenih kotizacija obračunava se popust od 15 odsto na taj iznos.

Svi zainteresovani se već mogu prijaviti za učešće na konferenciji i iskoristiti povoljnije cene registracije.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar