Najznačajniji IT događaj u regionu biće održan od 20. do 23. oktobra u Beogradu Pod sloganom “Full value”, najveća IT konferencija u Srbiji i regionu, Microsoft Sinergija, imaće svoje 14. izdanje od 20. do 23. oktobra ove godine, u beogradskom hotelu “Crowne Plaza”.

Osnovna ideja i cilj ovogodišnje Sinergije je edukacija i pružanje mogućnosti IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Obeležje nove Sinergije biće potpuno novi Microsoft, transformisan u Devices and Services kompaniju, čiji je fokus na tablet računarima, Windows Phone uređajima, Office 365 i Azure tehnologijama. Sa integracijom Nokia Devices and Services divizije u Microsoft, proizvodima kao što je Windows 8.1, kao i sve jačim i prisutnijim Cloud tehnologijama, Sinergija će učesnicima približiti šta znači Devices and Services kompanija i na koji način će moći da osete boljitak ove velike evolucije koju Microsoft doživljava.

Svi zainteresovani se već mogu prijaviti za učešće na konferenciji i iskoristiti povoljnije cene registracije, koje važe tokom promotivnog perioda. Jedan dan konferencije biće posvećen razvoju IT sektora u Srbiji, kako bi se stvorila sinergija biznis i IT sektora, ali i predstavile perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje konkurentske pozicije domaćeg tržišta na svetskoj mapi.

Sinergija će ove godine ponuditi i susret sa javnim sektorom, kao i priliku da svi njeni učesnici budu deo interaktivne diskusije o idejama i planovima za razvoj IT industrije u zemlji i regionu. Microsoft će deo prihoda od kotizacija sa ovogodišnje konferencije donirati u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Cena kotizacije će do 25. avgusta iznositi 28 500 RSD, do 26. septembra 38.500 RSD, a nakon tog datuma 48.500 dinara (bez PDV-a). Na svakih 11 kupljenih kotizacija obračunava se popust od 15 odsto na taj iznos.

Svi zainteresovani se već mogu prijaviti za učešće na konferenciji i iskoristiti povoljnije cene registracije.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.