U  Clubu Reset u Sremskoj Kamenci, nedaleko od Novog Sada, 25. jula će se na događaju pod nazivom #DigitalNight okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojni novinari, glumci, sportisti i VIP ličnosti.

Club-Reset

Ambijent kluba Reset

Uz različite digitalne aktivacije, kao što je kinect igrica koja će se igrati na celoj višespratnoj fasadi objekta, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević. Ovaj događaj organizovale su: agencija za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage, Club Reset  i agencija Backstage event team. 

Ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju događaju, potrebno je da budete dovoljno aktivni na društvenoj mreži Twitter, a prijavljujete se na sajtu događaja www.digitalnight.rs koje su omogućene od danas pa sve do podele svih 30 VIP pozivnica.

HOMEPAGE

Homepage tim

#DigitalNight je koncipiran tako da odabrane digitalne aktivacije predstave mogućnosti povezivanja online sa offline marketinškim aktivnostima na samom događaju, a takve se mogu naravno plasirati, i na primer, na mestima prodaje. Interakcija učesnika događaja kroz različite digitalne platforme, kreiraće word of mouth promociju predstavljenih digitalnih kampanja, savremenih digitalnih trendova i mogućnosti njihove primene u marketingu, prikazanih na primerima sponzora #DigitalNight događaja.

Osnovna želja organizatora je da se pokaže da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu zaista integrisanih komunikacija.

Sada, kada smo u mogućnosti da digitalne sadržaje koje sami korisnici društvenih mreža generišu, mantra “users generated content is king” nikada nije bila smislenija, plasiramo na različite vrste uređaja od digitalnih bilborda, preko totema u tržnim centrima i ekrana u autobusima u prilici smo da promovišemo DOOH: Digital Out of Home, koncept tržišne komunikacije.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.