Događaji

DIGITAL NIGHT: Da li zaista postoji “realan” i “virtuelni” svet?

Digital night
Autor/ka Aca Todorović

U  Clubu Reset u Sremskoj Kamenci, nedaleko od Novog Sada, 25. jula će se na događaju pod nazivom #DigitalNight okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojni novinari, glumci, sportisti i VIP ličnosti.

Club-Reset

Ambijent kluba Reset

Uz različite digitalne aktivacije, kao što je kinect igrica koja će se igrati na celoj višespratnoj fasadi objekta, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević. Ovaj događaj organizovale su: agencija za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage, Club Reset  i agencija Backstage event team. 

Ukoliko želite da prisustvujete ovom događaju događaju, potrebno je da budete dovoljno aktivni na društvenoj mreži Twitter, a prijavljujete se na sajtu događaja www.digitalnight.rs koje su omogućene od danas pa sve do podele svih 30 VIP pozivnica.

HOMEPAGE

Homepage tim

#DigitalNight je koncipiran tako da odabrane digitalne aktivacije predstave mogućnosti povezivanja online sa offline marketinškim aktivnostima na samom događaju, a takve se mogu naravno plasirati, i na primer, na mestima prodaje. Interakcija učesnika događaja kroz različite digitalne platforme, kreiraće word of mouth promociju predstavljenih digitalnih kampanja, savremenih digitalnih trendova i mogućnosti njihove primene u marketingu, prikazanih na primerima sponzora #DigitalNight događaja.

Osnovna želja organizatora je da se pokaže da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu zaista integrisanih komunikacija.

Sada, kada smo u mogućnosti da digitalne sadržaje koje sami korisnici društvenih mreža generišu, mantra “users generated content is king” nikada nije bila smislenija, plasiramo na različite vrste uređaja od digitalnih bilborda, preko totema u tržnim centrima i ekrana u autobusima u prilici smo da promovišemo DOOH: Digital Out of Home, koncept tržišne komunikacije.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar