Slogan čokoladice Kit Kat “Napravi pauzu” (eng. Have a break) inspirisao je brazilsku agenciju JWT da napravi odlično pomagalo za pauzu jednog studenta: svesku čije se korice mogu naduvati i tako od nje napraviti udoban jastuk. Savršeno za pauzu, zar ne?

Iz agencije JWT kažu da je ovo bila veoma uspešna promocija:

Klijent je tražio jeftino rešenje za promociju koncepta brenda “Napravi pauzu” mlađoj publici. Dizajnirali smo omot na naduvavanje za prednju stranu sveske ili knjige. Materijal je isti onaj koji se koristi za dušeke na naduvavanje.

Kada ste student, često ste primorani da radite onda kada bi trebalo da spavate. Odlučili smo da pomognemo jadnim izmučenim studentima da svoje neudobne knjige i sveske pretvore u udobni jastuk. Kada se omot naduva, studentu je na raspolaganju udobno mesto da odmori glavu za nekoliko dragocenih minuta sna.

U roku od nekoliko minuta interes koji su pokazali fanovi na Kit Kat stranici je bio ogroman. Bila je to najkomentarisanija objava na stranici te godine (2013. prim. nov.) sa  povećanjem “lajkova” od 16 odsto. U jednom danu podelili smo preko 50 ovih svesaka fanovima preko različitih društvenih mreža.

pillow-book_kit-kat

Verujemo da bi i vama dobro došla ovakva jedna sveska – ili možda tastatura? :)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.