Kada se pomene devojačko veče, uvek se nekako nametnu i striptizeri, kao nešto što se podrazumeva, poklon koji će svake drugarice koje drže do prijateljstva sa budućom mladom poželeti da joj obezbede za to veče. Ali – da li je to ono što devojke i žene zaista žele? Oznojani muškarac koji trlja svoje mokro telo o nju i maše joj polnim organom ispred lica? Pa… i ne baš. Ono što je svakoj devojci i ženi potrebno, makar i na jedan dan, jeste muška posluga, ManServants.

Pogledajte o čemu je reč:

Možete iznajmiti ovu kulturnu, mirišljavu poslugu lepog, izvajanog tela za devojačko veče, zabavu u kući i/ili na bazenu, ženski izlazak, pa – i pokloniti drugarici slugu na jedan dan tako što ćete ga poslati pravo u njenu kancelariju.

Ovaj servis je stvaran, počinje sa radom u septembru, doduše, u dalekoj Kaliforniji, no, eto dobre ideje za nezaposlene, lepe muškarce sa ovih prostora – šta čekate? ;)

Instagram: @manservants_CO
Blog: blog.manservants.co
Twitter: @manservantsCO

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.