Ukoliko smatrate da vodite najbolju Facebook korporativnu stranicu ili Twitter nalog, ili možda najbolji nastup uopšte na društvenim mrežama, SoMo Borac konkurs je pravi način da to i proverite. Od srede, 23. jula, otvorene su prijave za ovogodišnje SoMo Borac nagrade, koje će biti dodeljene na Weekend Media Festu.

Kategorije u kojima se dodeljuje su sledeće:

SoMo Face (najbolja Facebook stranica),
SoMust Have (Instagram, Twitter, Vine i ostale društvene mreže),
CM godine (community menadžer/ica godine),
SoMo Content (najbolji contentmarketinški projekt),
Viralni blockbuster (internetski video godine),
There’s Not A Problem I Can’t Fix Cause I Can Do It In The Mix (društvenomrežni miks),
Aplikacija s velikim A (najbolja mobilna aplikacija) i
Hodam i gledam (mobilni site ili kampanja).

”Premda najviše prijava dolazi od kompanija i agencija, i ove godine očekujemo dosta prijava freelancera. U mobilnom svetu ima ih i više nego dovoljno, a ne nedostaje ih ni na društvenim mrežama. I mnogi rade odličan posao. Ono što je izuzetno važno naglasiti jeste da su prijave i ove godine besplatne pa pozivamo sve da nas ne štede i da se prijave odmah! Imamo vrhunski i vrlo stručni regionalni žiri koji jedva čeka baciti se na posao”, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

Svoje prijave možete poslati na www.somoborac.com/prijava, a svakodnevne novosti vezane za ovu digitalnu nagradu možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/somoborac.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.