Novosti

Prijavite se za SoMo Borac nagrade!

Ukoliko smatrate da vodite najbolju Facebook korporativnu stranicu ili Twitter nalog, ili možda najbolji nastup uopšte na društvenim mrežama, SoMo Borac konkurs je pravi način da to i proverite. Od srede, 23. jula, otvorene su prijave za ovogodišnje SoMo Borac nagrade, koje će biti dodeljene na Weekend Media Festu.

Kategorije u kojima se dodeljuje su sledeće:

SoMo Face (najbolja Facebook stranica),
SoMust Have (Instagram, Twitter, Vine i ostale društvene mreže),
CM godine (community menadžer/ica godine),
SoMo Content (najbolji contentmarketinški projekt),
Viralni blockbuster (internetski video godine),
There’s Not A Problem I Can’t Fix Cause I Can Do It In The Mix (društvenomrežni miks),
Aplikacija s velikim A (najbolja mobilna aplikacija) i
Hodam i gledam (mobilni site ili kampanja).

”Premda najviše prijava dolazi od kompanija i agencija, i ove godine očekujemo dosta prijava freelancera. U mobilnom svetu ima ih i više nego dovoljno, a ne nedostaje ih ni na društvenim mrežama. I mnogi rade odličan posao. Ono što je izuzetno važno naglasiti jeste da su prijave i ove godine besplatne pa pozivamo sve da nas ne štede i da se prijave odmah! Imamo vrhunski i vrlo stručni regionalni žiri koji jedva čeka baciti se na posao”, rekla je Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borca.

Svoje prijave možete poslati na www.somoborac.com/prijava, a svakodnevne novosti vezane za ovu digitalnu nagradu možete pratiti i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/somoborac.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.