Zagrebačka gencija Señor i studio Čavar imali su zadatak da pozicioniraju, imenuju i oblikuju ambalažu linije vina slavonske vinarije Matković, i kao rezultat su nastala Iskrena vina.

O ovom zadatku Señor kaže:

Razmišljanje: Vina Matković napravljena su s ljubavlju od vlastitog grožđa, cenovno fer i poštena, bez želje da zavaravaju u komunikaciji. Iskrenost najbolje opisuje način na koji porodica Matković pristupa poslu.

Rešenje: Iskreno vino.

Nije to biznis. Dani proizvodnje satkani su od stotina lepih i manje lepih priča koje nas čine ponosnim na vina koja smo stvorili za sve iskrene, ljudske trenutke koje ćete uz njih doživeti. Bez velikih reči, šarenih etiketa i blještavih reklama, za nas je to život – iskrena posvećenost kreiranju dobrih vina. Možda baš zato vina Matković imaju neobjašnjivu moć. Inspirišu na neke male, nikad izgovorene istine, koje su, kao i naša vina, najlepše na vrh jezika.

Iskrena vina Matkovic omoti

Omoti skrivaju boce…

Iskrena vina Matkovic etikete

…koje odmotane, baš kao i jezik nakon par gutljaja vina, otkrivaju male, neizgovorene istine na etiketama.

Iskrena vina Matkovic chardonnay

Chardonnay

Iskrena vina Matkovic frankovka barrique

Frankovka Barrique

Iskrena vina Matkovic pinot noir

Pinot noir

Zeleni silvanac

Zeleni silvanac

Iskrena vina Matkovic cabernet franc

Cabernet Franc

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.