Američki brend GAP ove jeseni otvara prodavnice i u Sloveniji. Krajem avgusta očekuje se otvaranje prve od tri prodavnice kompanije GAP, poznate po brendovima GAP, Banana Republic i Old Navy

U Sloveniji će sve tri prodavnice biti u Ljubljani, i to na poznatoj lokaciji za shopping BTC City. Dve će biti u tržnom centru Citypark (gde će posebno biti dečija – Gap Kids i Baby Gap – i prodavnica za odrasle), dok će Emporium imati sve na jednom mestu.

»Nastavljamo trend da u Sloveniju prvi dovedemo najveća trgovačka modna imena, zato me raduje da ćemo posetiocima prvi predstaviti i ponuditi i trgovinu GAP« izjavio je Toni Pugelj, direktor Cityparka.

Prošle godine svoju GAP prodavnicu dobila je Mađarska, a ove jeseni to će u Evropi biti još i Austrija, gde se otvaranje očekuje u oktobru.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.