Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA), deo Discovery Communications i FOX International Channels (FIC), internacionalna multimedijska kompanija u vlasništvu 21st Century FOX-a, vodeće Pay-TV kompanije, najavile su saradnju u pokretanju prodaje oglasnog prostora za Discovery Channel i TLC na hrvatskom tržištu od septembra 2014. godine. Kako bi oglašivačima i agencijama omogućio pristup svojim vodećim internacionalnim kanalima i povećao mogućnost dosega ciljne publike, Discovery Networks CEEMEA je započeo saradnju s hrvatskim ogrankom FOX International Channels kao svojim predstavnikom na tržištu.

Pokretanjem prodaje oglasnog prostora Discovery Networks CEEMEA širi svoje poslovanje u Hrvatskoj s dodatnim fokusom na tržište na kojem je kompanija prisutna od 1999. godine i trenutno distribuira 8 kanala: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase i Animal Planet HD.

Discovery Networks CEEMEA će prodaju oglasnog prostora započeti na svoja dva vodeća kanala, Discovery Channel (u Hrvatskoj se prikazuje 15 godina, a lokalizovan je od 2009.) i TLC (u Hrvatskoj se prikazuje 3 godine, a lokaliziran je od 2013.).

O autoru/ki

marketing ITD

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.