Najnovija u nizu reklama za Apple telefone pokazuje da sa iPhoneom spašavate svet! Evo i kako:

Serija reklama pod nazivom “You’re more powerful than you think” dobila je svoj nastavak u vidu novog mini filma “Dreams” u kojem je prikazano kako je iPhone telefone itekako moguće koristiti u humanitarne svrhe.

Tim povodom, snimljeni su razni humanitarci, umetnici, vatrogasci, piloti, doktori, veterinari..kako, koristeći upravo ovaj telefon (iPhone 5S) tj. njegove aplikacije, čine svetu i drugim ljudima dobro.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PQBTd4xF6tU]

Ako i vi želite da iskusite ovo iskustvo i postanete moćniji nego što mislite, neke od aplikacija korišćene u reklami su:

iTranslate Voice

Vaavud Wind Meter

Response Deck

SAM – 1

Veterinary AliveECG

Uz iPhone 5S moćniji smo nego što mislimo jer imate mogućnost  da stvaramo, menjamo i obogatimo – kako svoje – tako i tuđe živote. Tako bar kaže reklama – da li biste se složili?

O autoru/ki

Ivana Ćirković

Osnivač i urednik ženskog portala OrganVlasti.com od 2008., blogerka, Digital PR, Marketing Manager u Medical Advanced Projects, Social Media konsultant u Fondaciji Novak Đoković.

1 komentar

  • Želim da pohvalim vaš sajt, ima jako zanimljivih i korisnih stvari… ali molim vas, ispravite ovaj naslov za iPhone. Pravilno je SPASAVATE a ne SPAŠAVATE.
    Prijateljski pozdrav, Marija

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.