Suviše informacija čini se da ne postoji u eri društvenih mreža. Najnoviji uređaj koji će nam omogućiti da nešto delimo na društvenim mrežama je – pedometar (ako se to tako može nazvati) za penis

Internet stvari (eng. internet of things) sve više uzima maha. Svi uređaji u kući nam polako postaju povezani: šaljemo SMS-ove veš-mašini da počne da pere veš, frižider nam javlja da su zalihe mleka pri kraju, imamo narukvice koje prate koliko trčimo, kako spavamo – a najnovija igračka omogućiće muškarcima da prate i svoj seksualni život.

SexFit, što je verovatno namerna asocijacija na FitBit, jeste gadget koji izgleda kao običan prsten za muški polni organ – ali njegov zadatak nije da (samo) vibrira. SexFit prati i “potrese”, i tako analizira seksualni čin koji je u toku, a LED sijalice će se upaliti kada uhvatite pravilan ritam. Zvuči zanimljivo, zar ne?

I, kao da sve to nije dovoljno, uz SexFit dolazi i aplikacija za mobilne telefone na kojoj možete čuvati podatke o seksualnim odnosima, podeliti ih s drugima, videti kako to drugi rade, ali i dobiti savete o tome šta biste mogli da poboljšate kod svog načina treniranja.

SexFit-App

Prototipi ovog uređaja su u izradi, a Bondara se nada da će testiranje početi do kraja 2014. godine.

Dakle, odbrojavanje do dana kada će se na društvenim mrežama prvi put podeliti ovakve informacije je počelo. Ko zna, možda nam i to postane normalno kao i obaveštavanje kada smo i šta jeli, da smo se probudili ili upravo krenuli da spavamo.

Šta vi mislite, “Previše informacija” ili “Jedva čekam!”?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.