Kompanija Microsoft poziva sve koji žele da kreiraju aplikacije za Windows Phone 8.1 i Windows 8.1, nadograde ih ili im dodaju funkcije da se priključe AppStar takmičenju i tako osvojeAppStar trofej, kao i telefon  Nokia Lumia 1320.

Takmičenje traje godinu dana, a nagrade se u svakoj od zemalja učesnica dodeljuju na mesečnom i kvartalnom nivou. U okviru četiri runde za Ultimate Appstar nagradu, krajem septembra i decembra ove godine, kao i marta i juna naredne, biće odabrani najbolji projekti u Srbiji.

U svakoj rundi, posebni poeni biće dodeljeni aplikacijama u odabranim kategorijama. U prvoj rundi, to su kategorije Shopping i Games. Univerzalne aplikacije dobijaju dodatne poene.

Svi developeri koji žele da poboljšaju svoj projekat, mogu da kontaktiraju Microsoft Srbija za pomoć, recenzije i slično.

U Microsoft Appstar takmičenju mogu da učestvuju developeri, studenti i startapi iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Estonije, Jermenije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Malte, Srbije i Slovenije.

Takmičenje će uskoro biti prošireno i na druge zemlje, a dodatne informacije su dostupne na zvaničnoj Facebook stranici takmičenja.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.