Webiz Program poslovne edukacije ima novi datum održavanja: umesto ranije najavljenog oktobra, vikend edukacija biće održana od 7. do 9. novembra u subotičkom hotelu Galleria.

Saopštenje organizatora Vladimira Kovača prenosimo u celosti:

Usled tehničkih problema koji su zadesili hotel Galleriu, nije moguće održati Webiz program poslovne edukacije u terminu koji smo planirali. Kako nam je potpuni ugođaj slušalaca izuzetno bitan, a hotel Galleria stvarno ima šta da ponudi svojim gostima, odlučili smo se da pomerimo termin održavanja Webiz programa poslovne edukacije, i održimo je na planiranoj lokaciji, u hotelu Galleria.

Kako je interesovanje za program od samog početka bilo veliko, ne sumnjamo da će ovo pomeranje uticati na broj zainteresovanih ljudi. Sa druge strane, dodatni period nama kao organizatorima daje vreme za dodatnu promociju i eventualne nove partnere sa kojima ćemo program organizovati na još višem nivou

Webiz Program poslovne edukacije organizatori najavljuju kao jedinstven oblik vikend edukacije o poslovnoj primeni interneta. Intenzivna edukacija nakon koje ćete tačno znati kako da prilagodite svoj online nastup i efektno predstavite svoj biznis, približite se postojećim i privučete nove klijente (kupce, korisnike usluga), i značajno povećate prodaju uz minimalna ulaganja.Internet vam sve to omogućava ako znate kako da ga koristite, a ovaj program će vas upravo o tome edukovati.

Neki od predavača su Dragan VaragićAleksandar Radukin i Mihaela Turner iz agencije Homepage, Danijela Lalić, Miroslav Varga, Predrag Milićević, dok će Miloje Sekulić moderisati svakodnevne “Šta smo naučili danas” sesije.

Ovaj edukativni program namenjen je malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje, PR-a u javnim preduzećima, velikim kompanijama i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama. Takođe, program može biti vrlo dobra osnova svima onima koji imaju nameru da započnu posao samostalno, a svesni su značaja prisustva na internetu.

MarketingITD vodi dva svoja čitaoca/čitateljke na Webiz uz 50% nižu cenu kotizacije!

Ukoliko želite da osvojite popust od 50 odsto na cenu koja obuhvata prisustvovanje programu, uživanje u wellnessu hotela Galleria te sertifikat o odslušanom predavanju potrebno je da u komentarima navedete najmanje dva predavača koje nismo pomenuli u tekstu. Prva dva tačna odgovora osvajaju popust na kotizacije.

Biće uvaženi samo odgovori u komentarima ispod teksta, ne i na društvenim mrežama!

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

3 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.