Iz Slovenije stiže, kako kreatori kažuprva aplikacija za profesionalno ocenjivanje vina. Mobilnu aplikaciju WineCo izradila je ekipa slovenačkih stručnjaka sa područja savetovanja na čelu sa Tomislavom Kalanom, uz podršku komunikacijske agencije Di@log i digitalnim znanjem ekipe Media Clinic. Zasnovana je na bazi profesionalnih metoda ocenjivanja vina, a korisnicima omogućava jednostavno i sistematično čuvanje susreta sa vinom, individualno ocenjivanje ukusa u datom trenutku i dokumentovanje odnosa svake čaše ponaosob.

wineco iphone screenshots

Kako je pri predstavljanju aplikacije izjavio Kalan, želja im je da WineCo postane neophodan prijatelj svih ljubitelja vina i omiljeni alat napredne pretrage i sortiranja vina prema raznim parametrima – poput boje vina, lokacije i datuma ocenjivanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu:

Aplikacija WineCo je digitalna beležnica za čuvanje pojedinačnih uzoraka vina za sve koji žele da bolje upoznaju jedinstvene karakteristike vina, navodi Kalan.

Mobilna aplikacija za ocenjivanje i vođenje lične arhive vina urađena je za platforme iOS i Android, a može se koristiti na slovenačkom ili engleskom jeziku. Prvih deset uzoraka je moguće čuvati i voditi besplatno.

[appbox appstore 908092328]

[appbox googleplay com.mediaclinic.wineco]

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.