Na Webiz Programu poslovne edukacije, koji se održava u hotelu Galleria (Subotica, Srbija) od 7. do 9. novembra, kao predavači će se pojaviti predstavnici kompanija Hemofarm, Victoria group i Delta holding, te neka od najpoznatijih imena iz oblasti internet poslovanja u Srbiji i regionu.

Ovaj program predstavlja jedinstvenu priliku za privredu Subotice, okoline, ali i Srbije generalno da se upozna sa najnovijim trendovima savremenog poslovanja, kao i korišćenja interneta u poslovne svrhe.

Vladimir Kovač, projekt menadžer programa edukacije povodom ovog događaja izjavio je:

“Naglasili bismo predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake  za Googlove servise poput Google AdWords i Google Analytics, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima. Kvalitetu programa predavanja veoma će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Victoria grupe, kao i Delta holdinga. Upravo će njihovi stručnjaci za digital prvog dana programa uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva objašnjavajući im kako se planira i pravi strategija online nastupa, ali i komunicira putem digitalnih kanala.”

Uvodno predavanje održaće dr Dušan Stojaković, koordinator za održivi razvoj u Hemofarmu, a u svet digitalnih komunikacija i interneta uvešće nas uz temu ’’Strategija nastupa kompanije na internetu, svetski trendovi i primeri’’.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.