Nakon šestogodišnjeg postojanja kao samostalni projekat, počinje novo poslovno radzoblje za portal Tracara.com. Darko Butina, nekadašnji CEO najvećeg slovenačkog e-commerce portala Mimovrste.com investitor je prvog srpskog internet tabloida, a kako saznajemo, investicija je namenjena proširenju na mrežu sajtova koji će se i dalje prvenstveno obraćati ženama.

Darko Butina, investitor u portal Tracara.com

Darko Butina, investitor u portal Tracara.com

Portal Tracara.com je pre šest godina osnovao tim koji su činili Dragana Vukajlović Krstović i Istok Pavlović, a ubrzo im se priključila i Ivanka Rendulić. Ivanka, partner i urednica sajta, i Dragana, vođa projekta, nastavile su da razvijaju portal, dok je Istok ostao u ulozi savetnika projekta.

“Iako je Tracara.com tabloid, uvek smo se trudile da sadržaj bude kvalitetan, raznolik, drugačiji. Praćenjem interesovanja naših čitalaca znamo tačno u kom pravcu treba dalje da se krećemo. Investicija nam je dala vetar u leđa, ubrzala nas je da počnemo da realizujemo sve što smo zamislile, a saradnja sa Darkom će nam dodatno pomoći da unapredimo naše poslovanje”, izjavila je ovim povodom Dragana.

Ivanka Rendulić i Dragana Vukajlović Krstović

Ivanka Rendulić i Dragana Vukajlović Krstović

Darko je dodao da je Srbija jedna od država u regionu koje imaju najveći broj korisnika interneta i njihov broj raste iz godine u godinu, kao i broj čitalaca Tracara.com.

“Već sada je Tracara.com jedan od vodećih medija u Srbiji u svojoj niši. Verujem da će u narednim mesecima i godinama zajedno sa drugim sajtovima u mreži dodatno utvrditi svoju poziciju. I dalje će nuditi čitaocima zanimljiv sadržaj i oglašivačima još bolje mogućnosti da uspešno predstave svoje proizvode i usluge.“

Portalom Tracara.com i drugim sajtovima u mreži od sada će upravljati preduzeće Power Media Group. Za početak je u planu redizajn sajta Tracara.com kao i predstavljanje još jednog projekta koji će biti pušten na dan 6. Tračarinog rođendana.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.