Karte po sniženoj ceni za konferenciju Marketing Kingdom Belgrade, najveći globalni marketinški događaj u regionu, su dostupne samo do petka, 26. decembra!

,,Oduševljeni smo prijemom događaja i sa radošću možemo da potvrdimo da već imamo više od 100 registrovanih delegata. Savetujemo zainteresovanima za učešće na konferenciji da nabave karte pre petka, jer se nakon petka povećava cena karte“, poručuje Kosta Petrov iz kompanije P World, organizator konferencije Marketing Kingdom Belgrade.

Konferencija Marketing Kingdom Belgrade će se održati u periodu od 5. do 6. marta 2015. godine u Beogradu, u prostorijama Cineplexxa u tržnom centru Ušće, i ponudiće prezentacije nekih od najvećih svetskih stručnjaka u polju marketinga, kao što su: Edvard Kasteljo, Manager, Content Partnerships, YouTube, Šon Gardner, broj 1 na Forbsovoj listi najuticajnijih ličnosti u oblasti društvenih medija, uvršten na Forbsovu listu 50 najuticajnijih ljudi u oblasti marketinga, vodeći govornik, kolumnista časopisa Huffington Post, Alper Eroglu, Global Media Director, Deodorants and Oral Care Categories, Unilever i Mišel Bokamaco, digitalni producent kompanije Philips.

Za informacije o registraciji i ceni karte, molimo posetite zvaničnu web stranicu događaja.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.