U utorak, 16. decembra, u Domu kulture Studentski grad biće održan još  jedan trening Kreiranje uspeha namenjen svim licima koja žele da poboljšaju svoju efikasnost i ostvare svoj potencijal. Prisustvo je besplatno.

Success Starts Here Freeway Style Desert Landscape

Kreiranje uspeha je program za lično i profesionalno usavršavanje, čiji je cilj da omogući polaznicima ostvarivanje sopstvenog potencijala i preuzimanje odgovornosti za svoj život i odluke.
Koncept Kreiranje uspeha napravljen je sintezom znanja iz modernih poslovnih veština, koučinga i HR-a, a treninzi su koncipirani tako, da pored teorijskog znanja kroz praktične aktivnosti polaznici steknu primenjive veštine.

Šta očekuje polaznike kursa?

Kako najavljuju organizatori, na prvom mestu definisanje sopstvenog pojma uspeha, formulisanje životnih ciljeva na pravi način, i oslobađanje osećaja potpune zavisnosti od spoljnih faktora.
Po utiscima učesnika, jedna od najvrednijih stvari na ovom kursu, je buđenje svesti da sami kreiramo svoj život i stepen uspeha, kao i povećanje samopouzdanja.
Ovaj program postoji u Srbiji već četiri godine, a do sada je na besplatnih treninzima prisustvovalo preko 1100 učesnika, o čemu najbolje govore njihova iskustva.

Petočasovni trening je potpuno besplatan, a mogu mu prisustvovati svi koji se prijave putem sledećeg linka. O predavaču i timu možete saznati više ovde.

 

O autoru/ki

Sonja Martić

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.