Nagradne igre i konkursi na Facebooku nisu ništa novo, ali se povremeno istakne neka vredna pomena, po svojoj kreativnosti i/ili nagradama. Od brojnih koje su ovih dana u toku, nama se dopao nagradni konkurs bačkopalanačke kompanije Tarkett, jer je glavna nagrada namenjena školskoj zajednici koja bude najkreativnija i uspe da animira najbrojniju zajednicu oko svoje ideje.

Nagradni konkurs „Učionica iz snova“omogućava učesnicima za svoje odeljenje osvoje Tarkett vinil podnu oblogu za svoju učionicu, a sve što je potrebno je da zainteresovani đaci, nastavnici, profesori, ili roditelji pošalju fotografije ili crteže učionice koja za njih predstavlja idealno mesto za rad, druženje i boravak, uz naglasak na izgled poda. Odabir najboljeg rada vrednovaće se kroz lajkove, komentare i šerovanja. Svaki Share donosi dva boda, dok Like i Comment donose po jedan bod. Rad koji bude izazvao najveću pažnju javnosti na ovoj društvenoj mreži, odnosno rad sa najviše bodova, osvojiće i vrednu nagradu.

Nagradni konkurs je počeo 21. novembra i traje do 18. decembra, a fotografije na temu “Učionica iz snova”, mogu se dostaviti kroz aplikaciju na Facebook stranici Tarkett Srbija.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.