Juče u prostorijama Microsofta u Beogradu održana je konferencija pod nazivom »IN2 Dynamics i Microsoft Dynamics rešenja u privredi«, u organizaciji IN2 grupe i Microsofta Srbija. Na konferenciji se okupilo oko 60 učesnika mahom iz privrednih preduzeća koji su imali priliku da saznaju sve o savremenim poslovnim IT rešenjima na jednom mestu.

Nakon upoznavanja sa Microsoft Dynamics NAV i AX rešenjima, namenjenim upravljanju resursima malih, srednjih i velikih preduzeća, bilo je reči i o Business Intelligence alatima namenjenim analizama i izveštavanju. Stručnjaci IN2 grupe koji su za ovu priliku doputovali iz Zagreba i Kopra predstavili su prednosti Microsoft Dynamics AX rešenja u projektnim organizacijama i načine na koje Microsoft Dynamics CRM, namenjen upravljanju odnosima sa klijentima obezbeđuje prepoznavanje i kategorizaciju prodajnih prilika, optimizaciju prodajnih procesa i upravljanje marketinškim aktivnostima.

Na konferenciji je bilo reči i o najnovijoj »Give me 5 + 2 Extended« akciji Microsofta koja svim zainteresovanima omogućava da do 27. decembra 2014 sebi obezbede Microsoft Dynamics NAV licence po cenama upola nižim od redovnih.

 

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.