Konferencija Marketing Kingdom Belgrade, koja će se održati 5. i 6. marta 2015. godine u prostorijama Cineplexxa u tržnom centru Ušće, uključuje prezentacije nekih od najinovativnijih stručnjaka u polju globalnog marketinga.

Rik Veb iz kompanije Microsoft Oy će sa delegatima podeliti sjajne savete o najboljem načinu za prezentovanje marketinških ideja nadređenima u kompaniji. Događaj takođe uključuje prezentacije Edvarda Kastelja iz You Tubea, koji će govoriti o snazi društvenih medija, kao i prezentacije Anje Jakubovski iz kompanije Coca-Cola na temu iskustva potrošača, Malene Cutuli iz kompanije Shell o online navikama potrošača i Eve Apelbaum iz BBC-a koja će govoriti o tome koliko je za uspešno upravljanje kompanijom od sve veće važnosti kreiranje timova koji će se baviti promocijom u društvenim medijima.

,,Više od 150 kompanija se registrovalo za konferenciju Marketing Kingdom Belgrade i sretni smo što smo ponovo uspeli da dovedemo neke od najinovativnijih organizacija iz regiona na naš događaj. Radimo naporno kako bismo našim delegatima ponudili interaktivan sadržaj i korisne mehanizme koje će oni moći da primene kada se vrate u svoje kompanije“, navodi Kosta Petrov, glavni organizator konferencije Marketing Kingdom.

Marketing Kingdom Belgrade je peto regionalno izdanje konferencije Marketing Kingdom. Od 2012. godine do danas, Marketing Kingdom je održan u Kataru i Azerbejdžanu, a kasnije ove godine događaj će se takođe održati i u Jordanu.

Za više informacija o ceni i kartama molimo posetite zvaničnu stranicu.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.