Životinjsko carstvo je jedan od najpoznatijih brendova iz nekadašnje Jugoslavije, koji postoji već čitavih 80 godina! Uz njega su odrasle mnoge generacije strastvenih sakupljača sličica, koje su učile o različitim vrstama životinja širom sveta sladeći se čokoladicama i lepeći sličice u čuvene albume. Kako bi se zahvalili svojim obožavateljima za godine vernog skupljanja, kompanija Kraš je u saradnji sa agencijom Drap osmislila ideju stvaranja Najvećeg albuma na svetu, tako što će dodati svoje fotografije životinja.

Na stranici www.igraoni.ca  korisnici su mogli dodati svoje fotografije, čemu se odazvalo preko 20 000 sakupljača, koji su poslali više od 60 000 fotografija.

Sakupljači su se ponovo pokazali kao veliki ljubitelji Životinjskog carstva, i zbog ovog su iz Kraša odlučili da ih iznenade čestitkom u obliku Najmanjeg albuma na svetu. Svaki “Najmanji album” bio je jedinstven – sadržavao je čokoladicu i tri posebno izabrane sličice koje je sakupljač prijavio. Albumi su poslati u 500 domova širom regije, a reakcije možete pogledati u video snimku ispod:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.