Novosti

Predstavljeni zvanični blogeri za Spark.me 2015

Autor/ka Aca Todorović

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog svieta, sveta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Do sada je potvrđeno pet govornika koji će ove godine preneti svoje znanje regionu, a danas je Spark.me predstavio zvanične blogere, a to su:

Nikola Jovanović (Srbija) – Izvršni direktor u Berzi znanja. Društveno preduzetništvo u Habčetu. Konsultant za HR, CSR i onlajn marketing u Tuturutu konsaltingu. Mašta o stvaranju novog, drugačijeg obrazovnog sistema

Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina) – Community Manager u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing. Jedan od osnivača “Zenica-Online”, internet magazina o njenom rodnom gradu.

Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Community Developer u Meanderbug.com, startapu koji promoviše održivi turizam u Južnoj Evropi. Pripovjedač u DiskorsProjekt.com. Zaljubljenik u kafu.

Miloš Đajić (Srbija) – Predsjednik Upravnog odbora Centra modernih veština. Aktivista u duši.

Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) – Rukovodilac projekta Evropski dani nasljeđa, Savjet Evrope. Zanesenjak društvenih medija. Strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije.

Dragana Nikolić (Srbija) – Onlajn marketing menadžer u HORISEN Marketing Technology. Brend novinar. Istraživač digitalnih medija.

Petra Slanič (Slovenija) – Radi na području novih medija u UNICEF Slovenija. Pokušava da napravi svijet boljim mjestom.

Snežana Subotić (Srbija) – Konsultant/trener u One2Grow ageniji. PR menadžer za TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad.

Una Zabunov (Srbija) – Menadžer za digitalni marketing u kompaniji Telekom Srbija.

Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – Socialni radnik. Porodična terapeutkinja. Biciklistkinja. Mama.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar