Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog svieta, sveta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Do sada je potvrđeno pet govornika koji će ove godine preneti svoje znanje regionu, a danas je Spark.me predstavio zvanične blogere, a to su:

Nikola Jovanović (Srbija) – Izvršni direktor u Berzi znanja. Društveno preduzetništvo u Habčetu. Konsultant za HR, CSR i onlajn marketing u Tuturutu konsaltingu. Mašta o stvaranju novog, drugačijeg obrazovnog sistema

Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina) – Community Manager u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing. Jedan od osnivača “Zenica-Online”, internet magazina o njenom rodnom gradu.

Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Community Developer u Meanderbug.com, startapu koji promoviše održivi turizam u Južnoj Evropi. Pripovjedač u DiskorsProjekt.com. Zaljubljenik u kafu.

Miloš Đajić (Srbija) – Predsjednik Upravnog odbora Centra modernih veština. Aktivista u duši.

Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) – Rukovodilac projekta Evropski dani nasljeđa, Savjet Evrope. Zanesenjak društvenih medija. Strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije.

Dragana Nikolić (Srbija) – Onlajn marketing menadžer u HORISEN Marketing Technology. Brend novinar. Istraživač digitalnih medija.

Petra Slanič (Slovenija) – Radi na području novih medija u UNICEF Slovenija. Pokušava da napravi svijet boljim mjestom.

Snežana Subotić (Srbija) – Konsultant/trener u One2Grow ageniji. PR menadžer za TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad.

Una Zabunov (Srbija) – Menadžer za digitalni marketing u kompaniji Telekom Srbija.

Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – Socialni radnik. Porodična terapeutkinja. Biciklistkinja. Mama.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.