O značaju prisustva i oglašavanja na društvenim mrežama u 2015. godini izlišno je govoriti. Gotovo da nema lokalnog kafića, butika, cvećare, kozmetičkog salona koji nema svoju stranicu na Facebooku, i naloge na ostalim društvenim mrežama. Međutim, biti prisutan ne podrazumeva i znati pravila ponašanja, pravila oglašavanja, razumeti posebne načine komunikacije koju svaka društvena mreža ima, i ostale finese koje čine razliku između pukog prisustva i kvalitetne komunikacije. Upravo ovo je razlog zbog kojeg je SEE ICT kreirala Social Media Akademiju, intenzivni kurs u trajanju od šest nedelja koji za cilj ima da vas nauči da kvalitetno upravljate brendovima, manjim ili većim, na društvenim mrežama.

SM Akademija - image 02

“Trenutno postoji velika praznina na tržištu rada kada su u pitanju stručnjaci za marketing na društvenim mrežama, nekolicina kvalitetnih ljudi dobija poslovne ponude koje neretko mora da odbije. Kurs je kreiran tako da svakog učesnika ili učesnicu pripremi za posao, a zahvaljujući praktičnim delovima i obaveznim ličnim projektima, posle pohađanja škole imaće i portfolio koji mogu pokazati budućim poslodavcima. Stoga očekujemo da će većina polaznika naći posao ili praksu ubrzo po završetku kursa”, izjavila je Dunja Lazić, jedna od kreatorki kursa.

Među predavačima su i imena dobro poznata čitaocima marketingITD magazina: pored Dunje Lazić, koja je uz Tijanu Popadić (trcanje.rs) glavni predavač, tu su i Miloš Raičević (Telenor Srbija), Dragana Marković (DRIVE). Predavači su i Ivan Živković (Pioniri Communications), Nemanja Posrkača (Nordeus), Maja Jovanović (Ogilvy), Marko Marjanović (Ovation BBDO), i Marko Stefanović (Samsung Electronics Adriatic).

Predavanja počinju od polovine aprila, a planirano je da se održava dva do tri predavanja nedeljno, radnim danima.

Prijave su otvorene, a ukoliko požurite i učinite to do 31. marta, obezbedićete sebi cenu od 350 evra, dok je puna cena 400 evra. Organizatori napominju da je plaćanje moguće i na rate.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.