Na Fakultetu organizacionih nauka 13. i 14. marta u organizaciji ESTIEM LG Beograd održao se projekat takmičarskog karaktera Case Study Show. Ceremoniju otvaranja, koja je održana na Fakultetu organizacionih nauka svojim prisustvom uveličali su prodekan za međunarodnu saradnju prof. dr Slađana Barjaktarović Rakočević ispred Fakulteta organizacionih nauka, Vuk Mirčetić ispred Gradske opštine Voždovac, predstavnici kompanija, medija i svi ostali koji su bili prisutni.

Tokom oba dana dana događaja na Fakultetu organizacionih nauka studenti su prezentovali rešenja studija slučaja. Takođe, u isto vreme održavala se Creative Room, gde su učesnici predstavili svoja rešenja kraćih studija slučaja. Osim toga svi studenti su mogli da posete Company Fair i ostave svoj CV i tako dobiju priliku za potencijalnu praksu ili razgovor za posao.

Drugog dana projekta studenti su imali priliku da se na Speed Datingu za 5 minuta predstave svim zlatnim, srebrnim i bronzanim partnerima i ostanu zapamćeni po svojoj ideji na unapred definisanu temu.

Na svečanom zatvaranju projekta, održanom na Fakultetu organizacionih nauka, proglašeni su pobednički timovi ovogodišnjeg Case Study Showa.

Kompanija „AirSerbia“ proglasila je tim „Air Guru’s“ za pobednički koji čine: Dušan Stevanović, Maja Jovanović, Aleksandra Kokunešovski i Nemanja Jovanović i osvojili su prakse u kompaniji „Air Serbia" kao nagrade.

Kompanija „AirSerbia“ proglasila je tim „Air Guru’s“ za pobednički koji čine: Dušan Stevanović, Maja Jovanović, Aleksandra Kokunešovski i Nemanja Jovanović i osvojili su prakse u kompaniji „Air Serbia” kao nagrade.

Kompanija “Nestle” proglasila je tim „PRofesionalci“ za pobednički. Članovi tima: Damir Đorđević, Kristina Savić, Jovana Dinić i Teodora Niciforović osvojili su dvodnevni trening i usavršavanje koje će se sastojati od internih treninga predviđenih samo za zaposlene u kompaniji čime i ostvaruje mogućnost ulaska u interne krugove kompanije.

Kompanija "Coca Cola Hellenic" proglasila je tim „Refresh“ za pobednički. Članovi tima: Ivana Brkić, Ana Vučetić, Jelena Milanović i Aleksandra Bojović dobili su praksu u prestižnoj kompaniji. 

Kompanija “Coca Cola Hellenic” proglasila je tim „Refresh“ za pobednički. Članovi tima: Ivana Brkić, Ana Vučetić, Jelena Milanović i Aleksandra Bojović dobili su praksu u prestižnoj kompaniji.

Kompanija “L’Oreal Balkan” je tim “SDN Vision” proglasila za pobednički. Članovima tima: Dijana Đurović, Sara Srdanov i Nikola Mijanović dobili su atraktivan i vredan paket L’Oreal proizvoda kao i par dana boravka u kompaniji gde će se upoznati sa procesom rada kompanije.

Kompanija "Devana Technologies" proglasila je tim „Feniks“ za pobednički. Članovi tima: Tijana Stamenković, Aleksandar Ivanović, Anđela Nešič i Milena Vujović imaće priliku da impelmentiraju svoju ideju zajedno sa manage WP timom u oviru plaćene prakse u kompaniji.

Kompanija “Devana Technologies” proglasila je tim „Feniks“ za pobednički. Članovi tima: Tijana Stamenković, Aleksandar Ivanović, Anđela Nešič i Milena Vujović imaće priliku da impelmentiraju svoju ideju zajedno sa manage WP timom u oviru plaćene prakse u kompaniji.

Kompanija “Mercator” proglasila je tim “Adversus” za pobednički. Članovi tima: Marija Mandinić, Željana Pavićević, Lidija Vuletić i Marija Milosavljević kompanija je omogućila da uđu u finalni proces selekcije za „Mercator akademca“ gde će najbolji od njih imati prilike i da bude deo tog projekta. Svaki član tima dobio je i vaučer u vrednosti od 4 000 dinara za kupovinu proizvoda u Mercator radnjama.

Sledeće godine očekuje nas, deseto po redu, održavanje projekta Case Study Show i verujemo da će svi zainteresovani studenti biti u prilici da i sledeće godine pobede u praksi.

Detaljnije informacije o događaju možete pogledati na estiem.org.rs.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.