Trinaestog maja se u Beogradu održava Digital Day, a partner konferencije kompanija Samsung pokrenula je aplikaciju na Facebooku koja će deset najuspešnijih igrača nagraditi sa po jednom ulaznicom.

Sve što je potrebno jeste da se prijavite na Facebook aplikaciju Samsung Srbija Digital Day 2015, i odigrate kviz – ali obratite pažnju: potrebno je da u što kraćem roku date što više tačnih odgovora na postavljena pitanja. Deset učesnika sa najboljim uspehom osvojiće ulaznice.

Kviz sadrži pitanja iz oblasti digitalnog marketinga i poznavanja novih Samsung uređaja – SUHD TV, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Rang lista se pravi prema vremenu koje je igraču potrebno da odgovori tačno na sva pitanja.

Konferencija Digital Day je jedinstveni dogadjaj koji okuplja lokalnu IT zajednicu i bavi se digitalnim i interaktivnim oglašavanjem. Najveći stručnjaci iz ove oblasti će domaćoj publici preneti svoja iskustva i znanja iz prakse, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.