Bosanskohercegovačkoj agenciji „Prime Communications“ uručena je najprestižnija nagrada u oblasti odnosa s javnošću svetu: Zlatna nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu (2015 IPRA Golden World Awards) na svečanoj ceremoniji održanoj 28. septembra, u okviru Međunarodnog IPRA kongresa 2015 u Johanesburgu. Nagradu je primio Dragan Močević, osnivač agencije, a uručila je dr Amibel Sančez, predsednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću.

„Prime Communications“ je nagrađen u kategoriji krizni menadžment u konkurenciji od ukupno 447 prijavljenih radova i projekata iz celog sveta, a osamnaest internacionalnih sudija prepoznalo je upravljanje krizom iz Bosne i Hercegovine kao jedno od najboljih među prijavljenim radovima iz celog sveta.

„Ponosni smo zbog nagrade jer je ovo prvi put u 60 godina dugoj istoriji IPRA organizacije da agencija iz Bosne i Hercegovine dobije pečat i nagradu izvrsnosti u odnosima s javnošću. Ponosan sam na tim i zadovoljan što je uspešno upravljanje kriznom komunikacijom našem klijentu donelo razrešenje poslovnog problema. Najprestižnija svetska nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću upravo za krizni menadžment, potvrđuje princip na kojima počiva naš rad s klijentima, da je upravljanje komunikacijom među najvažnijim alatima za ostvarenje poslovnih ciljeva“, izjavio je Dragan Močević prilikom preuzimanja nagrade u Johanesburgu.

Prijavljeni radovi i projekti su ocenjivani na osnovu procene stručnosti u pet oblasti: analizi situacije, postupku istraživanja, planiranju, realizaciji i oceni rezultata. Ocenjivanje je izvršeno u dve faze, pobednici u pedeset kategorija izabrani su u Londonu početkom juna. Međunarodnom IPRA kongresu u Johanseburgu prisustvovalo je više od 800 stručnjaka iz celog sveta.

 Čestitamo agenciji Prime Communications na zasluženom priznanju za rad i želimo dalji uspeh u poslovanju.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.