When:
17/10/2013 – 18/10/2013 all-day
2013-10-17T00:00:00+02:00
2013-10-19T00:00:00+02:00
Where:
Grand hotel 4 opatijska cvijeta
Opatija
Hrvatska
Cost:
1300 HRK + PDV
14. HUOJ konferencija PR2020 @ Grand hotel 4 opatijska cvijeta

Konferencija PR2020 će se održati 17. i 18. oktobra 2013. u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji. PR2020 će ugostiti šest istaknutih svetskih imena s područja odnosa s javnošću, internog komuniciranja i sportskog konsaltinga koji će sve učesnika u dva dana programa sprovesti kroz budućnost odnosa s javnošću. Bogat i raznoliki program Opatiju će na dva dana pretvoriti u regionalno središte komunikacijskih kreativaca.

Uz strane predavače među kojima organizatori izdvajaju Jona Tibbsa, najpoznatijeg komunikacijskog stručnjaka u Olimpijskom pokretu koji među brojnim klijentima savetuje i fudbalsku instituciju Manchester United te profesora Ralpha Tencha čiji je udžbenik, ”Otkrivanje odnosa s javnošću“ postao temeljna literatura na hrvatskim studijima za OSJ, svi učesnici konferencije imaće priliku da poslušaju i četiri dinamične panel diskusije, kao i učestvovati na još toliko interaktivnih praktičnih radionica koje će voditi renomirani hrvatski PR stručnjaci.

Ne propustite HUOJ-ev PR2020 i osigurajte svoje mesto na vreme na Facebooku ili na HUOJ webuProgram konferencije preuzmite sa ovog linka.

Podsećamo da su organizatori osigurali i povoljne cene smeštaja u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Smeštaj možete rezervisati slanjem obrasca na mail info@milenijhoteli.hr.

Prijave za učestovanje na praktičnim radionicama koje će se održati na konferenciji PR2020  traju do popunjenja slobodnih mesta.

Popis radionica:

  •   „Tko će nam i kako uzimati mjeru“ – Daria Mateljak
  •  „Copyraonica – radionica copywritinga i pisanja za web“ – – Nebojša Grbačić/Nenad Vukušić
  •  „Kako planirati i upravljati kampanjama?“ – Ankica Mamić
  • „Utjecaj društvenih mreža na odnose s javnošću“ – Željko Riha

Svoje učestvovanje na radionicama prijavite na prijava@huoj.hr . Svima onima koji su prijavili dolazak na konferenciju i podmirili troškove kotizacije na raspolaganju su četiri atraktivne radionice, od kojih je prva besplatna (tj. uključena u cenu kotizacije), dok se prijava svake sledeće radionice dodatno naplaćuje. Cena prijave dodatne radionice iznosi simboličnih 150,00 kn + PDV, te se podmiruje unapred, plaćanjem izdatog računa.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.