When:
26/09/2013 – 27/09/2013 all-day
2013-09-26T00:00:00+02:00
2013-09-28T00:00:00+02:00
Where:
Hotel Splendid
Bečići
Crna Gora

Spark.me, regionalna Internet konferencija, održaće se 26. i 27. septembra 2013. godine u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori. Konferencija će okupiti svetske i regionalne internet stručnjake, a  posvećena je promociji i unapređenju online komunikacije u Crnoj Gori i regiji.

“Spark.me je zamišljena kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja. Međunarodni stručnjaci će podeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju iskru inspiracije koja ih je dovela do uspeha koji uživaju”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn koja je organizator konferencije.

spark me logoNakon dve godine uspešnog partnerstva u organizovanju konferencije WebFest.ME sa preko 300 učesnika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i Met Mulenveg, osnivač WordPressa i Haukam Vium Li, tehnički direktor kompanije Opera Software, kompanija doMEn organizuje konferenciju Spark.me. Predavači će biti Dino Dogan, osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko 2 miliona mesečnih poseta na blogovima svojih članova, Kris Varenhorst, softverski inžinjer Dropboxa, Monti Mecger, autor knjige „Mobilna budućnost @mocom2020: Kolaborativna vizija budućnosti mobilnih medija” i osnivač otvorenog think tanka na temu budućnosti mobilnih medija i komunikacije, Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač, te mogi drugi priznati Internet stručnjaci.

“Pored svetskih stručnjaka koji će podeliti svoja znanja i iskustva na Spark.me konferenciji, drago nam je da će jedna od govornica biti Dragana Đermanović, koja je iz našeg regiona, a ostvarila je svetski uspeh, što potvrđuje i njen rad sa klijentima poput kompanije Apple, Novaka Đokovića i mnogih drugih. Sigurni smo da će njeno iskustvo i  priča o uspehu biti inspirativni za naše učesnike”, rekla je Nataša Đukanović.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.