When:
11/04/2016 @ 06:30 – 15:00
2016-04-11T06:30:00+00:00
2016-04-11T15:00:00+00:00
Where:
Hotel Crowne Plaza
Novi Beograd
Serbia
AWSome Day SEE @ Hotel Crowne Plaza | Serbia

AWSome Day će se prvi put održati u Beogradu 11. aprila u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu. Organizatori događaja su Amazon Web Services i lokalni AWS partneri Devana Technologies i CLOUDWEBOPS.

AWSome Day SEE je događaj na kojem će Amazon Web Services (AWS) predstaviti svoju cloud tehnologiju regionalnom tržištu, sprskoj publici. Ovo je prvi put da Amazon Web Services organizuje ovakav događaj u regionu jugoistočne Evrope.

AWSome Day SEE će biti fokusiran na AWS usluge, partnerske programe, program sertifikacije i na predstavljanje svih tehničkih mogućnosti koje ovaj servis nudi. Predavači će biti  eksperti iz samog AWS-a, tako da ćete imati priliku da čujete najsvežije i najaktuelnije informacije direktno od proizvođača.

AWSome Day SEE je koncipiran tako da ima dva paralelna toka:

  • Biznis kurs, gde će biti reči o tome kako možete da unapredite svoje poslovanje koristeći Cloud Computing i usluge AWS-a. Dobićete informacije kako možete da postanete AWS partner i kako da se uključite u AWS partnersku mrežu. Ovaj kurs je otvoren za sve poslovne ljude koji žele da se upoznaju sa AWS uslugama.
  • Tehnički kurs, na kom će se govoriti o konkretnim procesima vezanim za skladištenje, čuvanje i sigurnost podataka smeštenih na AWS-u i uopšte o radu sa AWS arhitekturom. Ovaj kurs će pomoći inženjerima i programerima da se bolje upoznaju sa tehničkom stranom ovog servisa.

Na samom događaju ćete imati priliku da čujete i studiju slučaja implementacije ManageWP Orion rešenja baziranog na AWS platformi. Manage WP, domaći proizvod kompanije Devana Technologies, je menadžment konzola za jednostavno i brzo upravljanje WordPress sajtovima. Devana Technologies je uz podršku CLOUDWEBOPS, prve regionalne AWS partnerske kompanije, pre nekoliko dana postala i AWS tehnološki partner.

Prijave su otvorene, pa pozivamo sve zainteresovane poslovne ljude, programere, DevOps stručnjake i sve koji žele da saznaju više o AWS-u da dođu 11. aprila u Crowne Plaza hotel na Novom Beogradu. Svoju registraciju možete da obavite na ovom linku.

Više detalja o samom AWSome Day SEE možete pronaći na zvaničnom AWS vebsajtu, gde su objavljeni svi detalji i agenda događaja.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.