When:
19/11/2013 @ 10:00 – 20/11/2013 @ 19:00
2013-11-19T10:00:00+01:00
2013-11-20T19:00:00+01:00
Where:
Hotel Metropol
Beograd
Srbija
Contact:
+381 11 3448 135
Belgrade Venture Forum @ Hotel Metropol

Belgrade Venture Forum je najveći venture capital i private equity investicioni forum u Srbiji, kreiran da poboljša pristup finansiranju, podigne svest i unapredi  pripreme za prihvatanje investicije, da podstakne razvoj preduzetništva i omogući povezivanje između regionalnih kompanija i zainteresovanih strana..

Verujemo da postoji veliki neotkriveni potencijal u ovom regionu za razvoj privatnog sektora kroz finansiranje zasnovano na kapitalu. Broj kvalitetnih projekata i investitora koji su zainteresovani za ulaganje u Srbiju se povećava iz dana u dan. Belgrade Venture Forum je pravo mesto, ključni masovni događaj, za sve koji su zainteresovani za prikupljanje kapitala, pronalaženje pravih prilika za investiranje, i stvaranje inovativnih partnerstava i poslovnih mreža. 

Takmičenje za predstavljanje pred investitorima (Pitching Competition)

Za preduzetnike, startape i kompanije u razvoju, Belgrade Venture Forum pruža priliku da predstave svoj poslovni projekat direktno investitorima. Investitori koji će biti prisutni na Forumu sastoji se od predstavnika venture capital i private equity kompanija, poslovnih anđela i vrhunskih investicionih savetnika.

  • kli investicije
  • Uspostavili poslovne kontakte sa investitorima
  • Izgradili kapacitete i kompetence

Pozivamo sve preduzetnike, inovativne kompanije, inovatore, brzo rastuće kompanije, individualne pronalazače, istraživače i sve ostale zainteresovane kompanije da učestvuju na ovom takmičenju i programima pripreme za investitore.

Ako imate zanimljiv projekat, bez obzira da li ste tek na početku ili želite da rastete, pozivamo Vas da registrujete Vaš profil i kvalifikujete se za takmičenje.

Najviše investicionih prilika će biti iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, life science (bio-medicine, bio-tek, zdravlje, farmacija i medicinski uređaji), kao i obnovljivih energija, energetske efikasnosti i zelenih koncepata..

Ohrabrujemo Vas da slobodno interpretirate ove oblasti i da se u svakom slučaju prijavite.

Uslovi za prijavu

  • Da pružate inovativne proizvode ili usluge;
  • Da je u privatnom vlasništvu, uključujući i privatna lica i kompanije koje već imaju podršku investitora
  • Da ne kršite patentna prava odnosno intelektualnu svojinu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.