When:
06/04/2013 @ 09:00 – 17:00
2013-04-06T09:00:00+02:00
2013-04-06T17:00:00+02:00
Where:
Hotel Zira
Beograd
Srbija
Cost:
Besplatno

Drugi po redu, a istovremeno jedan od najvećih Blackberry 10 mini Jam događaja, biće održan u hotelu “Zira” u Beogradu, 6. aprila 2013. godine. Organizatori događaja su “Blackberry Developer Grupe Balkan” i Ambasada Kanade, a događaj je podržao i “Blackberry”.

U okviru događaja, učesnici će imati jedinstvenu priliku da dobiju detaljne informacije o razvoju nove Blackberry 10 platforme kao i da se upoznaju sa planovima koje BlackBerry ima u budućnosti.

“Blackberry 10 mini Jam” ima za cilj da ujedini iskustvo i znanje programera iz Albanije, Bosne, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije i Turske. Povezivanje programera na ovakva način treba da dovede do uspostavljanja boljih relacija, deljenja i razmene znanja i informacija, kako bi se potencijali programera sa ovih prostara iskoristili na što bolji način.

Blackberry Developer Group Balkan će s tim u vezi obezbediti najbolji mogući protok informacija kao i mogućnost razmene iskustava sa ekspertima iz Blackberrya, sa ciljem da se programerima na Balkanu omoguće najbolji mogući uslovi za dalji razvoj.

– Drago mi je što organizujemo “Blackberry 10 mini Jam” u Beogradu. Pripremili smo najbolja predavanja i pozvali najbolje moguće eksperte, mobilne operatere i inovatore, koji će rado podeliti znanje i iskustvo sa programerima. Pored toga za “Jam Space” smo obezbedili iBlackberry eksperte, VIP goste, parnere i investitore kao i puno nagrada za developere – izjavio je Branko Nikolić, menadžer developer grupe za područja Balkana.

Prostor u kome se održava Blackberry mini Jam može ugostiti maksimalno 500 učesnika. Organizatori zbog toga apeluju da zainteresovani na vreme rezervišu svoje mesto na predavanjima koja se odnose na razvoj aplikacija za Blackberry 10 platformu. Registracija za Blackberry10 mini Jam je besplatna, i podrazumeva besplatan ulaz na sva predavanja na konferenciji.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.