When:
28/10/2013 @ 09:00 – 29/10/2013 @ 17:30
2013-10-28T09:00:00+01:00
2013-10-29T17:30:00+01:00
Where:
Adizes SEE
Kralja Milana 25/4
Beograd
Srbija
Cost:
24.000 din + PDV
Contact:
+381 11 3640 740
Business Facebook 2.0 @ Adizes SEE

Eksponencijalni razvoj društvenih mreža – kako po broju aktivnih korisnika, tako i po raspoloživoj funkcionalnosti, postavlja brojne nove izazove pred one koji odlučuju o vrsti nastupa u okruženju društvenih mreža. Više se ne postavlja pitanje da li, već kako, iskoristiti novo tržišno okruženje, u kome umreženi klijenti postaju vaš novi „kolektivni” poslovni partner, ali ćete i dalje morati da razgovarate sa svakim pojedinačno – istovremeno!

Novi seminar, koji koji je posle tri godine uspešnog održavanja proširen na dva dana, se u najvećoj meri zasniva na analizi i praktičnoj razradi brojnih domaćih i stranih primera uspešnog poslovnog nastupa u okruženju društvenih mreža. Na ovom seminaru ćete dobiti celovitu, detaljno strukturisanu, sliku svih poslovnih aspekata korišćenja društvenih mreža. Vaša poslovna komunikacija sa okruženjem (klijenti, zaposleni, spoljni saradnici i partneri) će biti razumljiva i njima i vama – nikada više nemojte da dođete u situaciju da kažete „to jeste ono što smo tražili, ali nije ono što smo hteli”.

Ciljna grupa:

Top i srednji menadžeri, zaposleni koji se bave internom i eksternom komunikacijom (ne samo PR i marketing menadžeri, već i službe podrške korisnicima).

Predavači:

Vojislav Rodić, osnivač I NET kompanije – radnu biografiju možete pogledati na LinkedIN profilu

Sandra Simonović, preduzetnica (Agencija za marketinške usluge Šnajderaj) – radnu biografiju možete pogledati na LinkedIN profilu

Komentari i iskustva prethodnih učesnika seminara:

“Ne dajte da vas naziv kursa zavara – Business Facebook će Vas naučiti alatima i efektivnim načinima komunikacije ne samo na Facebook-u, već na svim aktuelnim društvenim mrežama koje se koriste u Srbiji. Reč je o interaktivnom predavanju gde se uči kroz praktične primere. Nakon kursa sam imao arsenal alata koje sam počeo da primenjujem već sledećeg dana, a počeo sam i da se više informišem o trendovima u oblasti društvenih mreža. Kurs mi je pružio znanje iz oblasti društvenih mreža, ali i, što mi je važnije, otvorio vrata u svet novih oblasti marketinga.” Dimitrije Kocić, Marketing Communications Executive, Knauf Insulation Southern Balkans

“Kao što znate, nismo bili prisutni na društvenim mrežama pre dolaska na Business Facebook seminar, tako da veći deo onog što smo primenili jeste rezultat naučenog sa predavanja. Obzirom da smo tek nepunih šest meseci prisutni na društvenim mrežama, još uvek je rano govoriti o nekim većim rezultatima, ali bitno je da smo krenuli i da smo tu. Postavljamo sadržaj koji je direktno vezan za nas ili naš proizvod, Lidder 10 monolit. Otvorili smo naloge na 10-ak društvenih mreža: Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, SlideShare, Pinterest i par drugih, kako bismo na svim mrežama rezervisali naloge sa istim imenom “LidderPRO”, ali za sada najviše radimo na Facebook-u. Primenili smo i QR kod u štampanim brošurama koje šaljemo u paketu sa besplatnom verzijom softvera. QR kod vodi na stranicu sajta na kojoj se zainteresovani kupci mogu prijaviti za prezentaciju Liddera.” Nikola Kiković, New Dimension d.o.o.

Pogledajte deo seminara ovde

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.