When:
08/05/2014 @ 22:00 – 10/05/2014 @ 23:00
2014-05-08T22:00:00+02:00
2014-05-10T23:00:00+02:00
Where:
Fakultet organizacionih nauka
Belgrade
Serbia
Case Study Show 2014 @ Fakultet organizacionih nauka | Belgrade | Serbia

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje projekat „Case Study Show 2014“ koji će se osmi put za redom održati na Fakultetu organizacionih nauka u periodu od 8. do 10. maja u Beogradu.

Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža priliku studentima da seistaknu i ostvare mogućnost zapohađanje prakse i trening program. Kompanije koje su ove godine podržale projekat su: Coca Cola, Infobip, Devana, Ernst & Young, Telekom, L’oreal, Henkel, Delhaize, Nestle.

Prva dva dana događaja održaće se na Fakultetu organizacionih nauka i rezervisana su za studente tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradukoji će imati priliku da prezentuju rešenja studija slučaja vodećih kompanija na domaćem tržištu na srpskom i engleskom jeziku, u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata.

Treći dan otvoren je za studente svih unverziteta u Beogadu koji će imati priliku da putem brojnih zanimljivih aktivnosti dođu u lični kontakt sa predstavnicima kompanija. Speed Dating pruža učesnicima priliku da za pet minuta, na teme koje su unapred definisale kompanije učesnice, predstave sebe i svoje ideje, u najboljem svetlu. Creative Room je aktivnost kroz koju se rešavaju kraći poslovni problemi iz prakse kompanija, a studenti učesnici mogu da istaknu svoju jedinstvenost i kreativnost, budući da su prezentacije u proizvoljnom obliku.

Osim ovih aktivnosti svi studenti će moći da prisustvuju Ignite-u, konceptu  neobičnih prezentacija, koje će otvoriti treći dan. Takođe, svi zainteresovani studenti će moći da posete i Skill Fair, kratke radionice o profesionalnom usavršavanju, koje će držati aktivni i Alumni članovi ESTIEM-a, kao i Company Fair, mini sajam zapošljavanja gde će se kompanije partneri neposredno predstaviti široj javnosti, a studenti će moći da ostave svoj CV.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti slanjem CV-a i motivacionog pisma putem sajta: www.css.estiem.org.rs.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt: www.estiem.org.rs.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.