When:
03/12/2013 @ 10:00 – 17:00
2013-12-03T10:00:00+01:00
2013-12-03T17:00:00+01:00
Where:
Zadužbina Ilije M. Kolarca
Beograd
Srbija
Cost:
Besplatno

Četvrta međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum održaće se 3. decembra u Beogradu u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva. CSR Forum je najrelevantniji događaj o društveno odgovornom poslovanju u Srbiji koji, kroz učešće uticajnih gostiju iz inostranstva i predstavnika svih sektora, jednom godišnje preispituje stanje, trendove i mogućnosti za unapređenje postojećih praksi.

Društveno odgovorno poslovanje jedan je od preduslova za održivi ekonomski rast i neraskidiv deo svake konkurentne ekonomije koja se, prema Evropskoj strategiji razvoja, zasniva na inovacijama, poverenju i evropskim vrednostima. O evropskim iskustvima i stanju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji govoriće Celia Moore, predsednica Upravnog odbora organizacije CSR Europe i direktorka za korporativne komunikacije i odnose, IBM EMEA, Freek Janmaat, šef sektora za evropske integracije u delegaciji EU, Tomas Sercovich, direktor komunikacija u organizaciji Foretica iz Španije, Srđan Bogosavljević, direktor Ipsos Strategic marketinga i Andreas Graf, direktor Vip mobile.

CSR FORUM 2013

Na konferenciji će prvi put biti predstavljeni rezultati istraživanja javnog mnjenja o odgovrnosti kompanija koje posluju u Srbiji, koje su sproveli Smart Kolektiv i Ipsos Strategic marketing u novembru ove godine. Još jedna važna tema ovogodišnje konferencije je inovativna filantropija i uloga kompanija u rešavanju društvenih problema kroz pokretanje struktuiranih programa, i značaj uključivanja građana u ove inicijative o ćemu će govoriti Dragana Stevanović Kolaković,Rukovodilac programa podrške građanskom društvu USAID-a, Mia Vukojević, direktorka Trag Fondacije, Viktor Mirchevski, stručni saradnik na programima organizacije Konekt iz Makedonije, Sergej Trifunović, glumac i aktivista i Žarko Šunderić, Rukovodilac tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva pri Vladi Republike Srbije.

Učešće na konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se registruju na sajtu Foruma poslovnih lidera Srbije – www.fpl.rs. U okviru konferencije održava se peti Sajam partnerstva na kome će 18 organizacija i socijalnih preduzeća predstaviti konkretne ponude za saradnju sa poslovnim sektorom.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.