When:
05/03/2014 @ 18:00 – 22:30
2014-03-05T18:00:00+01:00
2014-03-05T22:30:00+01:00
Where:
Fakultet tehničkih nauka
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 19 @ Fakultet tehničkih nauka | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Martovski DaFED#19 će se održati u sredu, 5. marta 2014. u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Okupljanje zainteresovanih posetilaca je u 18h, a predavanje počinje u 18 časova i 15 minuta.

Na devetnaestom po redu DaFED-u glavna (i jedina) tema predavanja biće Test driven development.

Zvuči dobro i svi znamo šta znači, ali kako ga usvojiti i primeniti u svakodnevnom radu? Kada ga je dobro primeniti a kada ne? Odakle početi i kako ovladati tehnikom? Koje alate koristiti?

Odgovore na ova pitanja kao i predstavljanje “test first” načina razmišljanja zainteresovanim posetiocima prezentovaće Boban Mikšin.

Sa već preko 9 godina iskustva u razvoju softvera, profesor informatike po zvanju, Boban je trenutno angažovan kao partner u Vega IT Sourcing kompaniji gde je ujedno i CTO. Uske specijalnosti su mu team management, a od tehničkih . NET, testiranje i JavaScript. Dva puta je predavao na Microsoft Sinergiji. Takođe je aktivan i u lokalnoj Microsoft zajednici, gde u sklopu .NET user grupe neretko drži predavanja. Cilj mu je da svoje znanje i iskustvo prenese na što veći broj ljudi kako bi se ova mlada IT grana što bolje razvijala.

DaFED je  neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.

Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja ostvarenih stručnjaka, osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Nakon toga sledi druženje – DaFTER, koji se često završi u najbližem pabu :)

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.