When:
01/04/2014 @ 18:00 – 22:00
2014-04-01T18:00:00+02:00
2014-04-01T22:00:00+02:00
Where:
Amfiteatar centralne zgrade UNS
Novi Sad
Serbia
DaFED 20 @ Amfiteatar centralne zgrade UNS | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Dvadeseti po redu DaFED#20 će se ovog meseca održati u utorak, 1. aprila 2014. godine u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Zorana Đinđića bb, univerzitetski park, preko puta Filozofskog fakulteta – bivše Gradilište), sa početkom u 18h. Glavna tema aprilskog DaFED-a biće Game development.

Predavači:

Helena DekanjEipix Entertainment – Operating producer.

Helena je od 2005. godine koordinirala mnogobrojnim projektima u oblasti kreativnih industrija na republičkom i regionalnom nivou. U Eipix Entertainment koordinira oblastima korporativnih komunikacija. Učestvuje u izgradnji infrastrukture za podršku Premium i F2P game development timova u Eipixu.

Nenad Pavlov

Pasionirani frontend developer sa višegodišnjim iskustvom. Zaljubljenik u JavaScript i sve bazirano na njemu.

Teme

Na temu Business development in video games – how to build more than just a games, Helena Dekanj će prisutnima predstaviti kako izgraditi održivu kompaniju zasnovanu na kvalitetnom partnerskom odnosu. Predavanje sadrži primere dobre prakse zasnovane na ličnom iskustvu. Iz praktičnog ugla, a na temu HTML5 Games: Lift Off, Nenad Pavlov će publici prezentovati kako izgleda pravljenje HTML5 igara od nule do postavljanja na markete, sa posebnim akcentom na ImpactJS. Pored toga, prisutnima će pričati o postojećim frejmvorkovima i njihovim prednostima i nedostacima.

O DaFED-u

DaFED je  neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu. Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka, osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Nakon toga sledi druženje – DaFTER, koji se često završi u najbližem pabu :)

 

Pogledajte kako je bilo na prethodnim DaFED okupljanjima >> DaFED | marketingITD

Prijavite se na DaFED#20

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije. Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru. Vidimo se, DaFEDsi! :)

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.