When:
04/06/2014 @ 18:00 – 22:00
2014-06-04T18:00:00+02:00
2014-06-04T22:00:00+02:00
Where:
Amfiteatar centralne zgrade UNS
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 22 @ Amfiteatar centralne zgrade UNS | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Četvrtog juna će se u  Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu održati skup DaFED#22. Na junskom meetupu glavna tema razgovora biće IT preduzetništvo, a skup je namenjen kako programerima i dizajnerima tako i svima koji su zainteresovani da čuju bogato iskustvo ova dva predavača:

  • Dragan BabićPola dizajner, pola nervozan. Na čelu male firme Superawesøme iz Novog Sada koja pruža usluge dizajna za web od 2007. mušterijama širom sveta.
  • Srđan ErcegGeneralni direktor i osnivač kompanije Huge Media, komentator Formule 1 i Moto GP-a. Više od 10 godina jedan od istaknutih članova IT scene Srbije i regiona.

Ljudi krenu da se bave dizajnom iz raznih razloga, međutim, retko kad su ti razlozi poslovni uspeh, to jest profit. Upravo zbog ovoga dizajneri nisu poznati kao dobre poslovođe. Na temu Dizajn kao posao Dragan će pokušati da vam predstavi poslovnu stranu dizajna i uz malo sreće približi shvatanje problematike vođenja male dizajn firme.

Srđanovo predavanje nosi temu Osmehom u propast, putem konačnog uspeha, tj. Vidi, ide voz na na nas. Ne brini, skrenuće on prvi. I hoće. Erceg će publici pričati o tome kako se u atmosferi bez jasnog naglaska o važnosti određene informacije prave najveće poslovne greške, koje vas vode pravo u, naizgled, propast, ali mogu biti ključne prekretnice, i zapravo predstavljaju početak vaših najvećih uspeha u poslu i životu.

Sponzori junskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.

Kao i uvek, prisustvo na DaFED događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno potvrditi svoje prisustvo na zvaničnoj stranici organizacije.

Adresa Amfiteatra je Zorana Đinđića bb, univerzitetski park, preko puta Filozofskog fakulteta – bivše Gradilište.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, pratite zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.