When:
06/08/2014 @ 18:00 – 22:00
2014-08-06T18:00:00+02:00
2014-08-06T22:00:00+02:00
Where:
SPENS
Sutjeska
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 24 @ SPENS | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

U sredu, 6. avgusta u 18 časova u Amfiteatru na SPENS-u u Novom Sadu (Sutjeska 2) održaće se 24. po redu DaFED meetup. Za razliku od julskog DaFEDa gde su teme bile namenjene developerima (i onima koje zanima development), avgustovski DaFED biće fokusiran na dizajn.

Na 24. DaFEDu svoja iskustva iz oblasti dizajna podeliće:

Tereza Cenić: freelance grafički dizajner i illustrator, webcomic autor i Art direktor u McCann Beograd.

Peđa Rusić: bavi se vizualom vec 7 godina i ilustracijom od skoro. Trenutno radi u Frontmen Studiju gde, kako kaže, prave lepe stvari.

Na temu Webcomic – Life in a bubble, Tereza će pričati o webcomic sceni, ilustraciji, dizajnu i nuteli.

Život i smrt icon dizajna je tema na koju će posetiocima Peđa Rusić pričati o ikonicama i njihovom pečatu u svakodnevnim tehnološkim aktivnostima; kako smo došli do trenutnog flat i minimalnog stila i šta nas čeka dalje. Takođe, otkriće nam zašto je uopšte krenuo da se bavi dizajnom ikonica i šta je naučio tokom svoje karijere.

Sponzori avgustovskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.