When:
03/09/2014 @ 18:00 – 22:00
2014-09-03T18:00:00+02:00
2014-09-03T22:00:00+02:00
Where:
Amfiteatar na SPENS-u
Novi Sad
Serbia
Cost:
Besplatno
DaFED 25 @ Amfiteatar na SPENS-u  | Novi Sad | Vojvodina | Serbia

Septembarski DaFED#25 održaće se u sredu, 03.09.2014. u 18h u Amfiteatru na SPENS-u u Novom Sadu (Sutjeska 2). Glavne teme 25. DaFEDa biće SEO (Search Engine Optimisation) i SEM (Search Engine Marketing).

Predavači

Maja Jovančević, Dejan SEO – Marketinški stručnjak zainteresovan najviše za online marketing strategije, mnogo duže nego što bi želela to da prizna. Veliki ljubitelj duže sa mlekom i Gerila marketinga.

Dejan Marić, Verteez – CTO & Co-owner kompanije Verteez, developer sa višegodišnjim iskustvom u radu na kompleksnim projektima razvijenim u Drupalu, sistem arhitekta i Glavni Kuvar :)

Teme predavanja

Šta bi svaki SEO voleo da developeri (i ne samo developeri) znaju, Maja Jovančević

  • Predavanje nastalo iz želje da, uz zajednički rad svih nas iz industrije, online svet bude bolji. Ovo je SEO strana priče.

Search Engine Marketing, kako, zašto, pošto?, Dejan Marić

  •  Kako se uključiti u plaćene tokove internet saobraćaja, prednosti i troškovi istog.

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eipix.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u njihovu zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.